retailinterieurvisie
Bureau werkwijze portfolio referenties actueel contact home
prada

Retail

3D.nl heeft door de jaren een echte retail expertise opgebouwd zowel inhoudelijk, technisch als praktisch. Gedreven door onze visie en intense werkwijze realiseerden wij samen met onze opdrachtgevers vele retailprojecten in Nederland en België die meetbaar hebben bijgedragen aan commercieel succes. Dat wordt gezien door onze opdrachtgevers maar ook door de vakwereld in de vorm van de Retail Jaarprijs en verschillende nominaties en publicaties.
Zowel de exclusievere winkels als de winkels die zich meer richten op een breder publiek onderscheiden zich door hun authenticiteit van concurrenten en van bijvoorbeeld online shops. Het zijn meer dan functionele omgevingen, het zijn omgevingen waarin klanten ervaren wie u bent en waarvoor u staat, het zijn omgevingen waarin u contact maakt met hen.

Wij realiseerden in Nederland o.a. het retailconcept voor Manfield, Dolcis, Pro Sport, BelCompany en unieke winkels voor Mayke, Sacha, Smits, MSN Retail. In België werken we al vele jaren aan de stads- en baanwinkelconcepten van Torfs en hebben we voor Bosspaints het Colora consumenten concept ontwikkeld en het Bosspaints B2B concept. Ook de winkel van Ralet in Knokke en de flagshipstore van Pomax in Antwerpen zijn recente realisaties.