retailinterieurvisie
Bureau werkwijze portfolio referenties actueel contact home
prada

Interieur

Naast onze realisaties op het gebied van retail werken we aan een veelheid van zakelijke interieurs. Ook voor deze projecten blijkt steeds hoe belangrijke onze visie en werkwijze is om gezamenlijk met onze opdrachtgevers en gebruikers te komen tot echt persoonlijke omgevingen. De weg naar concepten en realisaties zien we daarbij als een gezamenlijke zoektocht, een reis, die inspireert.
In omgevingen waarin wij werken zoals kantoren of waarin we willen informeren zoals showrooms, beurstands en tentoonstellingen nemen we de échte waarden die een onderneming drijven als vertrekpunt. Voor de beleving van de ruimte maar ook voor de meer functionele aspecten en organisatie van de ruimte vormen zij de inhoudelijke criteria. Zowel in kantoren als in stands communiceert u met de gebruiker wie u bent en waarvoor u staat.

We realiseerden de afgelopen jaren kantoorconcepten, showrooms en beurspresentaties voor onder andere Bronx, Vadobag, Volvo van Roosmalen, Edelfashion, Bergopwaarts, Gemeente Oss, Thermaflex.